Kursuse kustutamine

Vaikimisi säilivad kustutatud kursuse andmed andmebaasis. Õpetajale ja kursuse jälgijale muutuvad kustutatud kursuse andmed nähtamatuks, kuid koolituse administraatoril on võimalik kustutatud kursuse andmeid taastada.

Kursuse kustutamiseks vali õpetaja liideses „Kursused”. Leia aktiivsete kursuste nimekirjast kursus, mille soovid eemaldada. Märgi valitud kursus ja vali op: kustuta – Kustuta valitud kursused.

Kursust, millele on registreeritud osaleja(d) ei saa kustutada. Eelnevalt tuleb eemaldada osaleja(d) kursuselt.